Ce bine e sa stai langa granita

Totul e mai ieftin,n-au TVA si se poate cumpara orice nu poti sa iei in Romania.Exista si anunturi in magazine, special pt romani. De exemplu, „painea se alege cu ochii, nu cu mana!”. Dar nimeni nu se supara! Patronii magazinelor sunt multumiti. Romanii cumpara in special produse alimentare, carne si detergenti.In final, toata lumea e satisfacuta. Romanii, ca vor avea camarile pline, sarbii, ca fac noi comenzi, pentru weekendul viitor.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Ce bine e sa stai langa granita&8221;

  1. Am vazut si eu stirea la tv zilele astea; intr-adevar, chiar norocosi cei care iau bun si de calitate la un pret cat mai mic.

    In Romania, daca se tot vor mai scumpi atata, vor ajunge multi sa faca foamea, iar pe cei care fac scumpirile astea sa-i doara undeva si sa stea cu burta ghiftuita.

  2. produsele erau mai ieftine si cand era tva-ul 19%. avem o tara de cacat si niste jurnalisti sub nivelul tarii. frate, cand o sa aud: adaosul comercial practicat de sarbi, unguri, bulgari, este de….x%, atunci o sa dau 2 bani ruginiti pe reportajele lor. si la noi s-ar putea practica preturi mai mici daca acel comerciant s-ar orienta pe castig din rulaj mare de marfa, care ar insemna castig atat pentru el cat si pentru producator, si implicit pentru angajatii din domeniu, decat asa cum face acum: adaos mare pentru un castig imediat. normal, ca doar asa se cumpara rapid X7 sau Q9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s