Sfaturi pentru mine

1. Foloseste cuvintele cheie  in articol.
2. Link-uri de pe alte bloguri.
Pentru asta ar trebui sa comentezi si articolole altor bloggeri, sau sa-ti promovezi propriiile articolele prin intermediul retelelor de socializare: Facebook, Twitter, etc.
3. Titlurile articolelor sunt importante. Titlul are o importanta foarte mare pentru motoarele de cautare. Acesta trebuie sa ii atraga atentia cititorului, fara un titlu atragator, cititorul nu va mai fi interesant de articolul propriu-zis.
4. Pune-te in locul persoanei care va cauta pe motorul de cautare. Anticipeaza cuvintele pe care le va folosi. Utilizeaza tool-uri ca trafic sau insight. Acum ai sansa ca articolele pe care le-ai publicat sa se pozitioneze mult mai bine in motoarele de cautare.
5. Si nu in ultimul rand continutul. Degeaba le aplici pe celelalte 4 daca continutul nu-l va face pe cititor sa revina pe blogul sau ste-ul tau.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Sfaturi pentru mine&8221;

  1. „Link-uri de pe alte bloguri. Cat mai multe.” Daca vrei sa devii un obsedat dupa trafic cum zicea Bogdan, ar trebui sa cauti bloguri cu PR mare ca linku ala sa insemne ceva, zic eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s