Incident

Petru cei care nu stiti vineri spre sambata (20-21 august) a avut loc se pare un incident intre domnu’ base si un setatean din Constanta.Se pare ca prea iubitul conducator de (la) tara  la lovit pe avocatului Mircea Victor Daniel Chitic si asa cum il stim carismatic nu sa lasat prea jos si a actionat conform instinctului animalic care il are.Acum ca si persoana publica dar mai ales ca presedintele unei tari sa faci asa ceav mi se pare incalificabil si jenant.A ajuns in ultimul hal acest domn base…sa spun ca am votat cu el si regret e prea tarziu.Pacat ca aveam pretenti de la el,acum ce sa fac casi cetatean al acestei minunate tari sa i-l injur sa-l blestem… nu, Dumnezeu nu ma invatat asa.Data viitoare sa  ma uit bine cu cine votez,daca mai votez.Aici reportajul.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Incident&8221;

  1. Eu am votat cu el si daca maine ar fi din nou alegeri probabil tot cu el as vota… cat despre acest caz cred ca te grabesti sa judeci…

    1. Nu este dovedit ca l-a lovit.
    2. Chiar daca l-a lovit nu stii cum a fost provocat.

  2. Eu intelesesem ca avocatu l-a palmuit pe Base..Se pare ca am fost dezinformat. Sper sa am si eu ocazia vreodata sa ma vad cu el..Dupa 9 ani de box am o presimtire ca nu ar iesi prea bine in caz ca are vreo tentativa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s