Fara articole in week-end

Pe majoritatea blogurilor vad ca nu se prea posteaza in week-end.Lumea e ocupata cu diferite treburi si chiar daca intra pe net nu are chef asa sa posteze ceva.Ceea ce e de inteles,evident ca e mai comod fara articole la care sa te gandesti intr-o oarecare masura si mai bine te odihnesti pe unde vrei fara stres.Toti asteptam sa ne relaxam la sfarsit de saptamana si sa mergem la biserica sa vedem ce ne mai invata Cuvatul Sfant.Bine din pacate oamenii nu acorda asa mare importanta biserici si de aceea se intampla asa multe minunatii in lume…

Reclame

16 gânduri despre &8222;Fara articole in week-end&8221;

  1. Da, ai dreptate, si eu am observat acest lucru, si nu numai la cei din jur ci si la mine, uneori. Prefer sa fac altceva in weekend, desi tot lenea domneste inca… ;)) :))

    La biserica ma mai ia mama cu ea; nu pot sa zic ca merg extrem de rar, adica odata la un an-doi sau ceva de genu’, dar nici extrem de des, adica in fiecare miercuri, vineri si duminica… e o combinatie intre cele doua.

    Tin sa te felicit pentru inclinarea spre biserica, nu gasesti multi baieti de genul asta. Cumva profesia ta este inclinata spre biserica sau doar din cauza credintei?

    • Da, bineînțeles. În pagina de adăugare articol, în partea dreaptă sus ai butoanele de salvare ciornă și previzualizare, iar 3 rânduri mai jos ai publică imediat și butonul editare; apeși pe buton și introduci data acolo (asigură-te că e o dată din viitor, nu din trecut), după care dai ok și vei observa că bututonul publică se transformă în programare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s