Pariu

Sa zicem ca in gluma cu prieteni faci un pariu in urma caruia ai putea castiga ceva…nu stiu oricum ceva minor dar sa faci pariu ca mananci un sarpe veninos laso incolo de treaba…

Sa zicem ca vrei un copil ca si femeie,se pare ca ele au un fix cu ceasul asta biologic cica,totusi sa faci sex cu oricine doar doar ca vei ramane mi se pare oarecum ciudat.Britanica vrea un copil, nu contează cu cine, numai să-l aibă. Astfel, merge la agăţat prin baruri şi cum reuşeşte să agaţe pe cineva, cum face amor.

Scandal.În ultimele luni, rromii şi- au făcut 34 de colibe în-tr-un cartier de la marginea oraşului. Reprezentanţii Primăriei Craiova susţin că aceste construcţii sunt ridicate de rromi ilegal.

„Degeaba avem carte, daca nu avem si parte de locuri de munca”. Spunand aceste cuvinte, zeci de someri cu facultate au aruncat in mare diplomele de licenta.Cifrele de la fortele de Munca ii sustin: doar 5.000 de absolventi si-au gasit de lucru de la inceputul anului, in conditiile in care totalul este de 120.000.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Pariu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s