Cum să-ţi construieşti o casă de numai 10 metri pătraţi

Arhitectul Jay Shafer locuieşte din 1997 într-o casă cu o suprafaţă de 9,3 metri pătraţi în care, dacă vă vine să credeţi, are dormitor, bucătărie, sufragerie şi baie. Numai el ştie cum le-a îngrămădit, cum le-a  pliat şi ascuns, astfel încât acelaşi spaţiu poate fi tansformat în funcţie de necesităţi.

Acum, Shafer a pus bazele companiei Tumbleweed Tiny House, prin intermediul căreia vrea să construiască locuinţe micuţe pentru toţi cei care au nevoie de o casă frumoasă, dar nu au spaţiu sau mulţi bani. Astfel, cea de-a doua căsuţă construită de arhitect are o suprafaţă de 16 metri pătraţi şi cuprinde aceleaşi încăperi precum prima.sursa

Pe timp de crija se cere masuri de criza.Nu mai este cum a fost si nici nu va mai fi.Asa ca daca vrei se poate idee e sa ai si unde sa o faci.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Cum să-ţi construieşti o casă de numai 10 metri pătraţi&8221;

  1. Si eu care ma plangeam ca (,) casa mea e mica… :)) Apai in comparatie cu 10 metri patrati ai lui inseamna ca astia 27 de metri patrati ai mei is boierie. :))

  2. am vazut casa…e suuuperrr…cam mic livingul si dormitorul (pentru mine) dar e super pe timp de criza…si pentru cei care nu sufera de spatiu …mai ales cei care vor castele:)))
    Apropo ai vazut ce case au construit rromii? zici ca sunt blocuri…partea proasta e ca nu au cu ce sa le mai termine;))…chiar si in Biblie David spune ca omul intelept face calcule inainte sa-si faca o casa;))

  3. E ca si cum ai avea o rulota din cate am vazut in pozele de la sursa, asa ca nu vad nimic original, doar faptul ca locuieste in ea permanent…
    Apreciez casele mici, care au suprafata ocupata mica, dar cu o suprafata utila care sa iti satisfaca nevoile (2 dormitoare, 1 living room, 2 bai, 1 bucatarie, x holuri).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s